Chleb na kapuście 0,9 kg żytnio – pszenny |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. ” |
Gluten, sezam, jaja , mleko |
Woda, mąka żytnia, mąka pszenna, mix pasterski, suszony zakwas pszenna, mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku ( z mleka), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego, zakwas naturalny żytni, drożdże. Chleb może zawierać: jaja, sezam, łubin, soję i orzechy. | |
Chleb żytni mały 0,6kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, jaja , orzechy, sezam, mlek |
Woda,zakwas naturalny żytni ,mąka pszenna, mix słowiański, mąka pszenna, gluten pszenny, suszony zakwas pszenny, sól, mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu żytniego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, glukoza, kwas askorbinowy, enzymy; mąka razowa 2000, drożdże. Chleb może zawierać: jaja, łubin, mleko, orzechy, sezam i soję. | |
Chleb złocisty 0,5 kg pszenno – żytni |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, jaja , orzechy, sezam, mleko |
Mąka pszenna, naturalny zakwas żytni, mix cereal, śruta sojowa, siemię lniane, sezam, ziarno słonecznika, mąka pszenna pęczniejąca, tłuszcz palmowy; woda, sól, mąka kukurydziana, drożdże. Chleb może zawierać śladowe ilości mleka. | |
Chleb żytni bez drożdży 0,5 kg żytni |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Naturalny zakwas żytni, mąka żytnia, woda, sól | |
Kajzerka 50g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna margaryna, drożdże, sól , cukier | |
Bułka sznytka do wypieku |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna margaryna, drożdże, sól , cukier | |
Chleb ziołowy z pokrzywką żytnio – pszenny 2,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, ziarno słonecznika, siemię lniane, mąka żytnia, ziarno dyni, gluten pszenny, sól, zakwas żytni, suszone liście pokrzywy, glukoza, woda | |
Chleb razowy zwykły żytnio – razowy 0,45kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka razowa, mąka żytnia, zakwas razowy, sól, gluten, słód jęczmienny, woda | |
Chleb razowy ze słonecznikiem żytnio – razowy 0,45kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Zakwas razowy, mąka razowa, mąka żytnia, ziarno słonecznika, mąka pszenna, sól, gluten, słód jęczmienny, woda | |
Chleb graham na miodzie 0,6kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka graham, mąka żytnia, zakwas naturalny, mąka pszenna, miód, sól, drożdże, woda | |
Chleb owocowy Żytni 1kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, zakwas żytni, siemię lniane, słonecznik, rodzynki, żurawina, woda, sól | |
Chleb pełnoziarnisty Pszenny 3,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, ziarno słonecznika, mąka pszenna, gluten pszenny, tłuszcz roślinny, mąka pszenna spęczniająca, śruta żytnia, śruta sojowa, siemię lniane, mąka słodowa, sól zakwas chlebowy, przyprawy, cukier gronowy, woda | |
Chleb staropolski 0,9 |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten , mleko |
Mąka pszenna, naturalny zakwas żytni, mix cereal, śruta sojowa, siemię lniane, sezam, ziarno słonecznika, mąka pszenna pęczniejąca, tłuszcz palmowy; woda, sól, mąka kukurydziana, drożdże. Chleb może zawierać śladowe ilości mleka. | |
Chleb pro body pieczywo mieszane 0,45kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, sezam |
Mąka pszenna, orkisz, zakwas chlebowy, mąka sojowa, siemię lniane, nasiona słonecznikowe, sezam, błonnik jabłkowy, otręby pszenne, drożdże, sól, słód jęczmienia, woda | |
Chleb orkiszowy żytnio – orkiszowy 1kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pełnoziarnista orkiszowa, mąka orkiszowa, płatki pszenne, mąka sojowa, płatki ziemniaczane, woda | |
Chleb polski pszenno – żytni 0,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, , zakwas chlebowy, mąka żytnia, drożdże, sól, woda | |
Chleb farmera 0,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, woda, nasiona słonecznika, płatki owsiane, siemię lniane, żółte, drożdże, mąka żytnia, sol, słodowane płatki pszenne, płatki jęczmienne, gluten pszenny, środek do przetwarzania mąki kwas askorbinowy | |
Chleb żytni 3kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, zakwas naturalny, sól, woda | |
Chleb borodyński Żytni 4kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Zakwas chlebowy, ziarno słonecznika, mąka żytnia, mąka pszenna, mąka żytnia słodowa, mąka żytnia prażona, słód żytni, sól , woda | |
Chleb karat 0,6kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna , mąka pszenna pełnoziarnista, maslanka, olej rzepakowy, cukier, płatki ziemniaczane, drożdże , sól, glukoza | |
Bułka kajzerka |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, woda, drożdże, sól | |
Bułka wiejska pszenna |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, woda, margaryna, drożdże, sól, cukier. | |
Bułka sznytka pszenna |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, woda, margaryna, drożdże, sól, cukier. | |
Bułka angielka pszenna |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, woda, margaryna, drożdże, sól, cukier. | |
Bułka chłopska |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, woda, sól, mąka żytnia do dekoracji, drożdże. | |
Bułka kajzerka FIT |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, sezam |
Mąka pszenna, woda, sól, drożdże, mąka żytnia, słód jęczmienny, ziarna do dekoracji: siemię lniane, sezam, ziarno słonecznika, płatki owsiane | |
Bułka cynamonka |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, jaja , mleko |
Mąka pszenna, woda, sól, drożdże, cukier, masło, jajka w proszku, cynamon | |
Bułka dyniowa |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka kukurydziana, mąka pszenna, sól, drożdże, woda, ziarno dyni do dekoracji, ziarno słonecznika do dekoracji | |
Sznytka |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka, woda, sól, drożdże, | |
Bułka kukurydziana |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka kukurydziana, mąka pszenna, sól, drożdże, woda, ziarno do dekoracji | |
Drożdżówka |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, woda, sól, drożdże, cukier, masło, ajka w proszku, kruszonka: masło, mąka, cukier | |
Drożdżówka z serem |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, jaja , mleko |
Mąka pszenna, woda, sól, drożdże, cukier, masło, jajko w proszku, kruszonka, ser biały | |
Picerynka z serem |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten , mleko |
Mąka pszenna, mąka durum, sól, drożdże, sos cygański, żółty ser, woda | |
Picerynka z pieczarkami |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten , mleko |
Mąka pszenna, mąka durum, sól, drożdże, sos cygański, żółty ser, woda, pieczarki | |
Bułka ze śliwką |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, , jaja, mleko |
Mąka pszenna, woda, sól, drożdże, cukier, masło, jajka w proszku, kruszonka: masło, mąka, cukier, śliwki |
Bułka z jagodami |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, , jaja , mleko |
Mąka pszenna, woda, sól, drożdże, cukier, masło, jajka w proszku, kruszonka: masło, mąka, cukier, jagody , lukier | |
Chleb żytni z dynią 3 kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Naturalny zakwas żytni, mąka żytnia, woda, sól | |
Chleb wileński |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, słód żytni, otręby owsiane, ciemnobrązowy cukier, żaka żytnia razowa, sól enzymy piekarnicze, drożdże, ziarno słonecznika, siemię lniane, ziarna dyni , woda | |
Chleb na mleku |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten , mleko |
Mąka , mleko, drożdże, zakwas, mąka żytnia, woda , sól | |
Chałka |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, mleko, jaja |
Mąka pszenna, cukier, mleko w proszku, drożdże, masa jajowa, sól. | |
Chleb jaglany |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, jaja , mleko, sezam, soja, |
Mąka pszenna, mąka żytnia, drożdże, sól, woda, płatki jęczmienne (26,95), nasiona lnu, grys sojowy prażony, słód żytni, mąka ze słodu jęczmiennego, gluten pszenny, olej rzepakowy, emulgator E472e, przyprawy (zawierają mleko), przeciwutleniacz E300, enzymy: ksylanazalipoza, amyloza, oksydaza. | |
Chleb Glutenowy |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten lepiej przyswajalny |
Mąka przefermentowana (przyjazna dla żołądka i jelit pradawna pszenica z ograniczoną ilością glutenu (zmielona) , drożdże, sól), dekstroza, olej rzepakowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, enzymy. | |
Chleb sitkowy |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia sitkowa, naturalny zakwas, sól, woda | |
Chleb żytni 100 |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, zakwas żytni, woda, sól | |
Chleb życia |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, mąka żytnia, orkisz, komosa ryżowa, ,ziarno owsa, słonecznik, amarantu, siemię lniane, szałwia hiszpańska , gryka | |
Chleb miodowy orkisz |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej około 25 stopni C, |
Gluten |
Mąka pszenna , pasta orkiszowa, kwas orkiszowy, sól, drożdże UNI Aktiva, woda | |
Chleb żytni okrągły |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna , drożdże, woda, mąka jęczmienna, karmelowa , mąka słodowa orkiszowa, ekstrakt słodu /słód jęczmienny/ prażona mąka słodowa żytnia, gluten pszenny, mąka słodowa pszenna, otręby pszenne, śruta słodowa orkiszowa, olejek chmielowy. | |
Chleb orkiszowy 100% |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten lepiej przyswajalny |
Mąka orkiszowa 630, mąka orkiszowa pełnoziarnista, pasta orkiszowa, kwas chlebowy naturalny, sól, drożdże, kminek mielony, woda | |
Chleb żytni na mleku |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, jaja, soja, sezam |
Mąka pszenna, drożdże, sól, twaróg mielony, mleko w proszku, woda, suszony zakwas żytni, błonnik, gluten pszenny, może zawierać jaja, soję, sezam, | |
Chleb dobre ziarna |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Sezam, soja, gluten |
Płatki owsiane, nasiona słonecznika, siemię lniane, sezam, śruta sojowa, zakwas z pełnego przemiału pszenicy, orkisz, łuski nasion babki , płesznik, błonnik jabłkowy, nasiona szałwii hiszpańskiej, ziarna pszenicy płaskurki, nasiona soi, cukier, nasiona komosy ryżowej, słód żytni | |
Bułka bajgiel |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Fermentowana mąka pszenna, sól, słód jęczmienny, emulgator /mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych esryfikowane mono – i diacetylowinowym/, substancja przeciwzorylająca /węglan wapnia, deaktywowane drożdże piekarnicze, środek do przetwarzania mąki / kwas askorbinowy/ enzymy /pszenica/. Fermentowan kiełki żyta gotowane w zakwasie żytnim. | |
Foccacia |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, (mogą być śladowe ilości soi, selera i gorczycy) w ziołach prowansalskich |
Mąka pszenna, sól, zakwas pszenny naturalny, oliwki czarne, woda, dekoracja do foccaci – sól morska, zioła prowansalskie (mogą być śladowe ilości soi, selera i gorczycy) | |
Chleb z kiełkami |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, mąka pszenna, zakwas pszenny naturalny , zakwas żytni naturalny, zakwaszone kiełki żyta, drożdże, sól, woda | |
Chleb domowy |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko mleka |
Mąka pszenna, , zakwas chlebowy, mąka żytnia, drożdże, sól, woda, maślanka | |
Chleb czystoziarnisty |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten , białko, soja ,sezam |
Płatki owsiane, nasiona słonecznika, siemię lniane, sezam, śruta sojowa, zakwas z pełnego przemiału pszenicy orkiszowej, łuski nasiona babki plesznik, błonnik jabłkowy, nasiona szałwii. |
wartość odżywcza 100 g: Wartość energetyczna- 1865kJ/446kcal Tłuszcz – 24,7g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0g.Węglowodany 29,1g w tym cukry 4,2g, Błonnik 17,0g, Białko 18,4g, Sól 0,06 g |
Chleb rzemieślniczy |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, sezam, jaja , mleko |
Woda, mąka żytnia, mąka pszenna, mix pasterski, suszony zakwas pszenna, mąka pszenna, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku ( z mleka), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego; zakwas naturalny żytni, drożdże,. Chleb może zawierać: jaja, sezam, łubin, soję i orzechy. |
wartość odżywcza 100 g:Wartość energetyczna- 1865kJ/446kcal, Tłuszcz – 24,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0g Węglowodany 29,1 gw tym cukry 4,2 g, Błonnik 17,0 g, Białko 18,4 g, Sól 0,06 g |
Chleb walec |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna pełnoziarnista, mąka orkiszowa, nasiona słonecznika, gluten pszenny, siemię lniane, płatki owsiane, zakwas, mąka żytnia, płatki pszenne orkiszowe, Mąka gryczana, sól, komosa ryżowa(quinoa), nasiona szałwii hiszpańskiej (chia), ziarno amarantusa,emulgatorye472e, E481, cukier karmelizowany, enzymy, kwas askorbinowy |
Wartość odżywcza w 100 g Wartość energetyczna 1647kl/4393 Tłuszcz – 13,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g kwasy tłuszczowe wielonienasycone 6,0 Węglowodany 46,6 g w tym cukry 2,4 g w tym skrobia 44,3 Błonnik 8,5 g Białko 19,1 g Sól 3,124 g |
Chleb na zakwasie wiejski |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko mleka |
Mąka pszenna typ 759, kwas naturalny – mąka żytnia, woda; sól, drożdże- witamina E,B12, B6,potas, chrom; woda, mleko w proszku | |
Chleb razowy |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka razowa żytnia 2000, woda, kwas naturalny- mąka żytnia, woda; sól, mąka pszenna, olej rzepakowy | |
Chleb dietetyczny |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, kwas żytni- mąka żytnia, woda; mąka żytnia, siemię lniane, sól, drożdże- witamina E,B12, B6,potas, chrom; woda; woda | |
Chleb żytni 100% |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, drożdże- witamina E,B12, B6,potas, chrom; woda; woda ciepła | |
Chleb domowy |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, Białko mleka |
Mąka pszenna, mąka żytnia, woda, sól, płatki ziemniaczane – ziemniaki suszone, maślanka, kwas Ireks- mąka żytnia, ekstrakt słodowy jęczmienny, prażona mąka słodowa pszenna, kultury sterterowe – bakteria kwasu mlekowego | |
Chleb przekąskowy |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, drożdże – witamina E,B12, B6,potas, chrom; woda, syrop z buraków – buraki, cukier, woda | |
Bagietka żytnia |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten Może zawierać jaja, łubin, mleko, nasiona sezamu, orzechy , soję |
Mąka pszenna ,mąka żytnia, drożdże – witamina E,B12, B6,potas, chrom; woda, suszony zakwas pszenny – mąka pszenna, woda; mąka ze słodu jęczmiennego – prażona mąka słodowa pszenna, mąka ze słodu żytniego- prażona mąka słodowa żytnia. |
Wartość odżywcza 100g: Wartość energetyczna 1345kJ/321 kcal: tłuszcz 1,6 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g), węglowodany 48,7g (w tym cukry 4,7g), błonnik 4,1g; białko 24,8g; sól 11,49g |
Chleb pasterski |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, Białko mleka Może zawierać jaja, nasiona sezamu, łubin, soję i orzechy |
Mąka pszenna, mąka żytnia, drożdże – witamina E,B12, B6,potas, chrom; zakwas suszony pszenny – mąka pszenna, woda; sól, jogurt w proszku, mąka ze słodu jęczmiennego- prażona mąka słodowa pszenna, |
Wartość odżywcza w 100 g mieszanki Wartość energetyczna 1353 kJ/323 kcal; tłuszcz 1,7g(w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2g)Węglowodany 52,0 g( w tym cukry 1,4 g); Błonnik 2,8g; białko 22,4g; sól 12,4g |
Chleb farmerski |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, może zawierać jaja, łubin, mleko, nasiona sezamu, orzechy , soję |
Mąka pszenna, drożdże, sól, słonecznik, woda, mix bakels – mąka, płatki owsiane , siemię lniane żółte, przesiana mąka żytnia, suszony zakwas – pszenica, suszony słód żytni, słodowane płatki pszenne, płatki jęczmienne, gluten pszenny, kwas askorbinowy. |
Wartość odżywcza Wartość energet. 1300 KJ, 310 kcal,Tłuszcz 5,5 g- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0gWęglowodany 48g- w tym cukry 1,5gBiałko 14 g, Sól 6,65g |
Chleb chłopski |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, może zawierać jaja, łubin, mleko, nasiona sezamu, orzechy , soję |
Mąka pszenna, kwas naturalny- mąka żytnia, woda; mąka żytnia, sól, drożdże, woda, Mąka pszenna ,mąka żytnia, drożdże – witamina E,B12, B6,potas, chrom; woda, suszony zakwas pszenny – mąka pszenna, woda; mąka ze słodu jęczmiennego – prażona mąka słodowa pszenna, mąka ze słodu żytniego- prażona mąka słodowa żytnia. |
Wartość odżywcza 100g:Wartość energetyczna 1345kJ/321 kcal: tłuszcz 1,6 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g), węglowodany 48,7g (w tym cukry 4,7g), błonnik 4,1g; białko 24,8g; sól 11,49g |
Chleb żytni 100 |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, drożdże sól , kwas naturalny – mąka żytnia woda , kwas somex – słód żytni; woda |
Bagietka chłopska |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna 500, woda, sól, drożdże. |
Chleb jaglany żytni |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, mąka pszenna, drożdże, woda, Fermfresh: kasza jaglana, woda, syrop z buraka cukrowego, zakwas żytni, ocet winny, sól, granulat ziemniaczany, cukier, Frischsoft |
Chleb Litewski |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mix litewski, mąka pszenna 750, mąka żytnia 720, drożdże, powidła śliwkowe, woda |
Chleb Magnat |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Duński mix bakels, mąka żytnia 720, ekstrat słodowy jęczmienny jasny, drożdże, zakwas żytni naturalny, sól, woda, ziarno słonecznika i siemienia lnianego |
Chleb Przekąskowy Fit |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mix pasterski, mąka pszenna 500, syrop buraczano cukrowy, drożdże, woda |
Chleb Tygodniowy Długi |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mix mistrzowski, woda, mąka pszenna 750, kwas naturalny, zakwas orkiszowy, sól, drożdże, softfrisch. |
Chleb żytni 0,9 |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Kwas żytni, mąka żytnia 720, mąka pszenna 750, drożdże, płatki ziemniaczane, sól, woda, aroma-star |
Chleb żytni długi |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, ferment sauer, sól, megastabil, drożdże, woda |
Chleb żytni z siemieniem lnianym |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mix korn 50, mąka pszenna 750, kwas naturalny, mąka żytnia 720, sól, woda, drożdże |
Pizza z szynką |
Termin przydatonści 3h, przechowywać w lodówce, w temperaturze od +2 do +8 stopni C. |
Gluten |
Mix pane magia, mąka pszenna, drożdże, woda, sól, olej, kwas askorbinowy, zakwas pszenny, syrop glukozowy suszony, drożdże suszone, olej, enzymy, polepszacz do chłodni: mąka pszenna, glukoza, gluten pszenny, emulgator, stabilizatory, mąka słodowa, cukier, olej słonecznikowy, kwas askorbinowy, enzymy piekarskie, nieaktywne drożdże piekarskie, ser mozzarella, sos pomidorowy, pieczarki, szynka |
Pizza Salami |
Termin przydatonści 3h, przechowywać w lodówce, w temperaturze od +2 do +8 stopni C. |
Gluten |
Mix pane magia, mąka pszenna, drożdże, woda, sól, olej, kwas askorbinowy, zakwas pszenny, syrop glukozowy suszony, drożdże suszone, olej, enzymy, polepszacz do chłodni: mąka pszenna, glukoza, gluten pszenny, emulgator, stabilizatory, mąka słodowa, cukier, olej słonecznikowy, kwas askorbinowy, enzymy piekarskie, nieaktywne drożdże piekarskie, ser mozzarella, sos pomidorowy, pieczarki, salami i oliwki |
Pizza Wege |
Termin przydatonści 3h, przechowywać w lodówce, w temperaturze od +2 do +8 stopni C. |
Gluten |
Mix pane magia, mąka pszenna, drożdże, woda, sól, olej, kwas askorbinowy, zakwas pszenny, syrop glukozowy suszony, drożdże suszone, olej, enzymy, polepszacz do chłodni: mąka pszenna, glukoza, gluten pszenny, emulgator, stabilizatory, mąka słodowa, cukier, olej słonecznikowy, kwas askorbinowy, enzymy piekarskie, nieaktywne drożdże piekarskie, ser mozzarella, sos pomidorowy, pieczarki, kukurydza, pomidory suszone w oleju, oliwki i brokuły |
Chleb pszenno-żytni wieloziarnisty z magnezem i witaminą E |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, jaja, może zawierać: soja, mleko |
Woda ,mieszanka piekarska, nasiona słonecznika, płatki kukurydziane, mąka żytnia, mąka pszenna, płatki ziemniaczane, suszony zakwas żytni, siemię lniane brązowe, sól jodowana, mąka z zarodków pszennych, olej rzepakowy, gluten pszenny, substancje zagęszczające, guma guar, sól sodowa karboksymetylocelulozy, otręby z zarodków pszennych, ekstrakt ze słodu suszonego jęczmienia, tlenek magnezu, ekstrakt grochu. Środek do przetwarzania maki: kwas askorbinowy, mąka pszenna, mąka żytnia, nasiona słonecznika, płatki owsiane, siemię lniane, nasiona sezamu, drożdże. Może zawierać: Jaja, soję, mleko łącznie z laktozą, łubin. Wartość odżywcza na 100 g produktu: wartość energetyczna 1131 kj/270 kcal, Tłuszcz: 8,79 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,06 g, Węglowodany: 37 g w tym cukry 1,3 g. Błonnik: 6,3 g, Białko: 9,1 g, Sól: 1,4 g, Magnez: 96,93 mg (26%), Witamina E: 3,76 mg (31%). |
Chleb rustykalny z dynią prażoną |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, dynia |
Mąka pszenna, mąka kukurydziana, drodze, sól. |
Chleb włoski i włoski z oliwkami |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia typ 720, mąka pszenna typ 500, pane luciane (mieszanka piekarska: suszony zakwas pszenny, oleje roślinne – oliwa z oliwek i olej palmowy, lecytyna, mąka ze słodu jęczmienne, kwas askorbinowy, difosforany) drożdże, woda, sól + oliwki czarne. |
Chleb 3 zboża |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, |
Zakwas orkiszowa typ 630, mąka pszenna z pełnego przemiału, mąka żytnia, drożdże, woda, sól, zakwas suszony, granulat kukurydziany, nasiona słonecznika, płatki ziemniaczane, |
Chleb wiejski długi |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Mąka żytnia, zakwas, sól, drożdże, woda, | |
Chleb z chrzanem |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Mąka żytnia 720, sól, woda zakwas, drożdże, , chrzan | |
Bagietka grahamka |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, |
Mąka pszenna typ 1850, drożdże, mąka pszenna 500, olej, sól, dynia konserwowa |
Bagietka owsiana |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, |
Mąka pszenna typ 500, sól, woda, drożdże |
Bagietka chłopska 400g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna; drożdże; sól |
Bułka angielka 180g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna; masło; drożdże; sól; cukier |
Bułka cynamonka 50g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna; sól; drożdże; cukier; masło; jajka w proszku; cynamon |
Bułka drożdżowa z jagodami 90g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego,białko mleka |
Mąka pszenna; sól; drożdże; cukier; masło; jajka w proszku; jagody, kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier |
Bułka drożdżowa z kruszonką 70g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna, jajka w proszku; cukier, masło, sól, drożdże, porzeczka, kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier |
Bułka drożdżowa z serem 80g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna; sól; drożdże; cukier; masło; jajko w proszku; ser biały, kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier |
Bułka drożdżowa ze śliwką 70g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna; sól; drożdże; cukier; masło; jajka w proszku; kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier, śliwki |
Bułka dyniowa 75g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka kukurydziana; mąka pszenna; sól; drożdże; ziarno dyni do dekoracji; ziarno słonecznika do dekoracji |
Bułka FIT 60g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, sezam |
Mąka pszenna; sól; drożdże; mąka żytnia; słód jęczmienny; ziarna do dekoracji: siemię lniane, sezam, ziarno słonecznika, płatki owsiane |
Bułka grahamka 70g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka graham, mąka pszenna, sól, drożdże |
Bułka kajzerka 50g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, masło, drożdże, sol, cukier |
Bułka sznytka do wypieku 70g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, masło, drożdże, sol, cukier |
Bułka wiejska 70g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna; masło; drożdże; sól; cukier |
Chałka 280g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna; jajka w proszku; masło; cukier; drożdże; sól; kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier |
Chleb borodyński Żytni 4kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Zakwas chlebowy, ziarno słonecznika, mąka żytnia, mąka pszenna, mąka żytnia słodowa, mąka żytnia prażona, słód żytni, sól |
Chleb farmera 0,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, nasiona słonecznika, płatki owsiane, siemię lniane, żółte, drożdże, mąka żytnia, sol, słodowane płatki pszenne, płatki jęczmienne, gluten pszenny, środek do przetwarzania mąki kwas askorbinowy |
Chleb graham na miodzie 0,6kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka graham, mąka żytnia, zakwas naturalny, mąka pszenna, miód, sól, drożdże |
Chleb karat 0,6kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna , mąka pszenna pełnoziarnista, maslanka, olej rzepakowy, cukier, płatki ziemniaczane, drożdże , sól, glukoza |
Chleb na kapuście 0,9 kg żytnio – pszenny |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, sezam, białko jaja kurzego, białko mleka |
mąka żytnia; mąka pszenna; suszony zakwas, zakwas naturalny żytni, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku (z mleka), mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu pszennego. |
Chleb orkiszowy żytnio – orkiszowy 1kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, Soja |
Mąka pełnoziarnista orkiszowa, mąka orkiszowa, płatki pszenne, mąka sojowa, płatki ziemniaczane |
Chleb owocowy Żytni 1kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, zakwas żytni, siemię lniane, słonecznik, rodzynki, żurawina, sól |
Chleb pełnoziarnisty Pszenny 3,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, Soja |
Mąka żytnia, ziarno słonecznika, mąka pszenna, gluten pszenny, tłuszcz roślinny, mąka pszenna spęczniająca, śruta żytnia, śruta sojowa, siemię lniane, mąka słodowa, sól zakwas chlebowy, przyprawy, cukier gronowy |
Chleb polski pszenno – żytni 0,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, , zakwas chlebowy, mąka żytnia, drożdże, sól |
Chleb pro body pieczywo mieszane 0,45kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, sezam, soja |
Mąka pszenna, orkisz, zakwas chlebowy, mąka sojowa, siemię lniane, nasiona słonecznikowe, sezam, błonnik jabłkowy, otręby pszenne, drożdże, sól, słód jęczmienia |
Chleb razowy ze słonecznikiem żytnio – razowy 0,45kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Zakwas razowy, mąka razowa, mąka żytnia, ziarno słonecznika, mąka pszenna, sól, gluten, słód jęczmienny |
Chleb razowy zwykły żytnio – razowy 0,45kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka razowa, mąka żytnia, zakwas razowy, sól, gluten, słód jęczmienny |
Chleb staropolski 0,9kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten , białko mleka, sezam |
Mąka pszenna; naturalny zakwas żytni; śruta sojowa, siemię lniane, sezam, ziarno słonecznika, mąka pszenna pęczniejąca, tłuszcz palmowy; sól; mąka kukurydziana; drożdże. Chleb może zawierać śladowe ilości mleka. |
Chleb wiejski na mleku 2kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko mleka |
Mąka, mleko, drożdże, zakwas żytni, mąka żytnia, sól |
Chleb wileński 200g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, słód żytni, otręby owsiane, ciemnobrązowy cukier, mąka żytnia razowa, sól, drożdże, ziarno słonecznika, siemię lniane |
Chleb ziołowy z pokrzywką żytnio – pszenny 2,5kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka pszenna, ziarno słonecznika, siemię lniane, mąka żytnia, ziarno dyni, gluten pszenny, sól, zakwas żytni, suszone liście pokrzywy, glukoza |
Chleb złocisty 0,5 kg pszenno – żytni |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, orzechy – śladowe ilości, sezam, białko mleka |
Mąka pszenna; naturalny zakwas żytni; śruta sojowa, siemię lniane, sezam, ziarno słonecznika, tłuszcz palmowy; sól; mąka kukurydziana; drożdże. |
Chleb żytni z dynią 3 kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Naturalny zakwas żytni; mąka żytnia; sól, ziarna dyni |
Chleb żytni 3kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Mąka żytnia, zakwas naturalny, sól |
Chleb żytni bez drożdży 0,5 kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten |
Naturalny zakwas żytni; mąka żytnia; sól |
Chleb żytni mały 0,6 kg |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, orzechy, sezam, białko mleka |
zakwas naturalny żytni; mąka pszenna; gluten pszenny, suszony zakwas pszenny, sól, mąka ze słodu jęczmiennego, mąka ze słodu żytniego, mąka ze słodu pszennego, mąka żytnia, glukoza, kwas askorbinowy, enzymy; mąka razowa 2000, drożdże. |
Kieszonki z jagodą |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna, jajka w proszku; cukier, masło, sól, drożdże, jagoda, olej rzepakowy, kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier |
Pieróg z jagodą 90g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna; sól; drożdże; cukier; masło; jagody, jajka w proszku; kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier, cukier puder |
Rogal maślany 70g |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, , białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna; jajka w proszku; masło; cukier; drożdże; sól; kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier |
Pączek mini |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, śliwki, kwas cytrynowy, skorbinian potasu |
Mąka pszenna; sól; drożdże; cukier; masło; jajka w proszku, powidła śliwkowe powidła śliwkowe (przecier śliwkowy, cukier, substancje zagęszczające – guma guar, kwas cytrynowy, substancja konserwująca E202- skorbinian potasu, aromat), cukier puder |
Kołacz z serem i jagodą |
Termin przydatności 48h, przechowywać w temperaturze pokojowej ok. 25 stopni C. |
Gluten, białko jaja kurzego, białko mleka |
Mąka pszenna; sól; drożdże; cukier; masło; jajka w proszku; jagody, ser biały; kruszonka: masło, mąka pszenna, cukier, cukier puder |
Mini bagietka czosnkowa |
Termin przydatności 72h, przechowywać w lodówce.w temperaturze od +2 do + 8 stopni C |
glutem , mleko, możliwe nasiona sezamu, soja, jaja |
Mąka pszenna, woda, nadzienie maślano-czosnkowe (masło o zawartości 3/4%, czosnek, sól, suszona pietruszka) drożdże, sól, gluten pszennym cukier, mąka ze słodu pszennego, kwas askorbinowy. Może zawierać: glutem , mleko, możliwe nasiona sezamu, soja, jaja. Rozmrażanie: 30-40 min, wypiekać 9-11 min w temp. 190 °C, a potem 200 °C |
Paszteciki pieczarkowe |
Termin przydatności 72h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C |
gluten, jaja, sezam, orzechy pekan, soję, migdały |
Głęboko mrożone ciasto półfrancuskie, ciastko z nadzieniem, z pieczarkami, cebulą, gotowe do wypieku. Mąka pszenna, pieczarki, woda, tłuszcz palmowy, cebula, olej rzepakowy, cukier, drożdże, sól, skrobia modyfikowana, gluten pszeniczny, suszona cebula, przyprawy, emulgator(E471), kwas askorbinowy, marchew suszona, suszony por, suszony pasternak, substancja konserwująca, enzymy, naturalny aromat, alergeny. Może zawierać: mleko, jaja, sezam, orzechy pekan, soję, migdały. W temp. -18st , rozmrażać w temp. otoczenia, wypiekać 20-25 min w temp. 200 °C |
Borek |
Termin przydatności 72h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C |
gluten, jaja |
Mąka pszenna, szpinak, woda, tłuszcz roślinny palmowy, ser z mleka, cebula prażona, olej roślinny słonecznikowy, bułka tarta (mąka pszenna, woda, sól, drożdże), sól, cukier, przyprawy, kwas askorbinowy. |
Croissant zwykły i z nadzieniem czekoladowo-orzechowym |
Termin przydatności 72h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C |
sezam, orzechy pekan, jaja, migdały, białko mleko, orzechy |
Głęboko mrożone ciasto półfrancuskie z masłem, rogalik z nadzieniem z pasty, orzechowej, udekorowany czekoladowymi dropsami, gotowy do wypieku. Mąka pszenna, woda, oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy, rzepakowy), cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, masło, drożdże, migdały, jaja, sól, orzechy laskowe, kakao w proszku z obniżoną zawartością tłuszczu, masa kakaowa, gluten pszeniczny, emulgator (lecytyny E471, E322), kwas askorbinowy, , naturalny aromat, enzymy, barwnik (karoteny), naturalny aromat waniliowy. Może zawierać: sezam, orzechy pekan. Rozmrażać: 30 min. w temp. pokojowej, wypiekać 20-25 min w temp. 200 °C |
Chleb indyjski | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten, enzymy | Mąka żytnia 720, drożdże, woda Uldo chleb indyjski: siemię lniane, mąka pszenna, kasza jaglana, ziarno słonecznika, płatki ziemniaczane, cukier, sól, zakwas żytni w proszku, ekstrakt sodu jęczmiennego, kultury starterowe, gluten pszenny, enzymy: ksynalaza |
Chleb szwajcarski | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten | Pane Maggia Mix Bakels: mąka pszenna, zakwas pszenny suchy, syrop glukozowy, drożdże suszone, olej rzepakowy, kwas askorbinowy. Mąka pszenna 500 Drożdże Sól Oliwa z oliwek Woda |
Chleb kresowy | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten, słonecznik | Mąka pszenna Typ 750 Mąka żytnia Typ 720 Excellent Volkolren: Gluten pszenny, emulgatory: E 482, E 472e, suchy zakwas pszenny (mąka pszenna, kultura starterowa), glukoza, cukier, otręby pszenne, ekstrakt słodu (słód jęczmienny, woda), olej rzepakowy, olej palmowy, prażona mąka słodowa pszenna, serwatka w proszku, regulator kwasowości: E 341, środek do przetwarzania mąki: E 300, enzymy Kwas 200 Sól Woda Słonecznik, siemię lniane Drożdże |
Chleb ziarnisty bez drożdży | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten, słonecznik, sezam | Mix ziarna Vegipan: płatki owsiane, nasiona słonecznika, płatki z pszenicy orkisz, siemię lniane, włókna roślinne (z nasion babki płesznik, owoców cytrusowych, owsa, jabłka, pszenicy), pestki dyni, sezam, ziarna żyta, skrobia ziemniaczana, sól, kiełki pszenicy, gluten pszenny, ekstrakt ze słodu jęczmiennego, olej rzepakowy. Mąka żytnia Typ 720 Słonecznik Siemię lniane Sól Woda Bas Dunkel-Suchy zakwas pszenny |
Chleb witalny | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten | Mąka pszenna Mąka żytnia Mix na chleb witalny: siemię lniane, ziarno słonecznika, mąka kukurydziana, kiełki pszenicy, zmielone ziarna pszenicy, serwatka w proszku-z mleka, cukier, dekstroza, mąka sojowa, kwas (cytrynowy i octowy), emulgator : lecytyny z rzepaku, kwas askorbinowy, enzymy Drożdże Sól Woda Bas Dunkel-Suchy zakwas pszenny |
Chleb jogurtowy | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten, jogurt | Mąka pszenna Typ 500 Mąka żytnia Typ 720 Chleb z jogurtem: stabilny zakwas (mąka pszenna, kultura starterowa, gluten pszenny, sól, jogurt w proszku, prażona mąka słodowa jęczmienna, mąka słodowa pszenna, E300, enzymy. Olej roślinny Drożdże Woda |
Żulik | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten, miód, mleko | Mąka pszenna Typ 500 Kawa zbożowa Inka Sól Drożdże Miód Rodzynki Mleko Woda Polepszacz Eisstar: mąka pszenna, gluten pszenny, emulgator, cukier, stabilizatory, glukoza, mąka słodowa (jęczmienna, pszenna), olej słonecznikowy, kwas askorbinowy, enzymy piekarskie, drożdże piekarskie |
Chleb kanapkowy żytni | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten | Mąka żytnia Typ 580 Kwas naturalny Drożdże Sól Woda Megastabil Uniferm: gluten pszenny, mąka pszenna, olej słonecznikowy, kwas askorbinowy, enzymy piekarskie. |
Chleb bawarski | Termin przydatności 48h, przechowywać w lodówce. w temperaturze od +2 do + 8 stopni C | Gluten, jajko, soja | Mąka żytnia Typ 580 Mąka pszenna Typ 750 Drożdże Woda Mix witalny: siemię lniane, ziarno słonecznika, mąka kukurydziana, kiełki pszenicy, zmielone ziarna pszenicy, serwatka w proszku-z mleka, cukier, dekstroza, mąka sojowa, kwas (cytrynowy i octowy), emulgator : lecytyny z rzepaku, kwas askorbinowy, enzymy |